Dovolená na horách ve společnosti Vašeho psa

Dovolená na horách ve společnosti Vašeho psa

Dopřejte si zimní radovánky na horách ve společnosti Vašeho čtyřnohého přítele. Pokud dovolenou, nebo výlet do hor pečlivě naplánujete a vybavíte se potřebnými doplňky pro Vašeho kamaráda, užijete si spolu čas plný her a bezprostřední radosti.

Pohodlné cestování pro Vás i Vašeho parťáka

Při cestě uvítáte komfortní tašky nejen pro menší plemena psů. Jsou vyrobené z pevných i prodyšných materiálů a poskytnou dostatek místa pro odpočinek i bezpečný převoz Vašeho mazlíčka. Cestovní tašky jsou ideální volbou pro pejsky, kteří nejsou příliš aktivní, starší nebo imobilní. Vašeho kamaráda vezmete s sebou a zároveň si užijete delší túry bez ohledu na jeho fyzickou zdatnost.

Do závějí bez obav

Vybavte nejen sebe, ale i psího kamaráda vhodnými doplňky při celodenním pobytu ve sněhu a mrazivém počasí. Vhodnou volbou budou nepromokavé oblečky, které udrží psa v teple a suchu po celý den. Zabráníte tak jeho prochladnutí.

Na nepřízeň počasí (při snížené viditelnosti) vyzrajete pomocí bezpečnostních prvků. Váš pes bude stále viditelný pro Vás i jeho okolí. Reflexní a svítící obojky, oblečky s reflexními pásky, nebo další vychytávkyProcházka v chumelenici, nebo noční stezkou bude rázem zábava.

Psímu parťákovi můžete pořídit i parádní botičky, určené na ochranu tlapek před solí, nebo chladem.

Cestovní lékárnička po ruce

Nezbytnou součástí výbavy na Vaše expedice je i cestovní lékárnička na základní ošetření Vašeho psa. Hodit se bude hojivý balzám na tlapky, dezinfekce, obvaz, náplast, přípravky proti stresu. Pro případ nouze i léky při střevních a zažívacích potížích.

V neposlední řadě zařaďte do výčtu potřebných věcí na Váš výlet i nějaký ten pamlsek pro rychlé doplnění energie. Chutná svačinka přijde vhod nejen při horské túře.