Přirozená a přírodní péče o zuby je velmi důležitá, a to i u psů. V přírodě si zvířata čistí zuby přirozeným způsobem, například žvýkáním kostí. Přestože v dnešní době již v krmivu pes přijímá všechny potřebné živiny pro zdravý růst a vývoj, dobrá péče o zuby stále chybí. A co může zajistit přirozené čištění zubů lépe, než zcela přírodní pamlsky, které naši psi milují? Žvýkací paroží je pro péči o zuby ideální! Vyzkoušejte tento přírodní produkt. Jelení paroží je výborná, odolná, žvýkací hračka určená pro dlouhodobou zábavu. Je skvělé pro čištění zubů i doplnění minerálů a zároveň poslouží i jako pamlsek pro psa. Paroh z daňka je vhodný i pro štěňata od 3 měsíců, protože je měkčí než jelení paroží. 100% přírodní snack z paroží zvířat. 100% EKO, 100% BIO. Zvěř shazuje paroží každoročně. Tato skutečnost, jakož i fakt, že se jedná o přírodní produkt, který není třeba vyrábět a nic do něj přidávat (postačí jej jen opracovat) z něj činí skutečně obnovitelný přírodní zdroj a ekologický bioprodukt. Navíc zvěř nijak netrpí ani není kvůli paroží usmrcována. Všechno paroží se sbírá ručně. Paroží lesních zvířat je i vzhledem ke svému přírodnímu původu velmi zdravé. Paroží je tvořeno drahocennými minerálními látkami a stopovými prvky. Za všechny zmiňme například železo, fosfor, síra, vápník, hořčík, draslík, zinek. Obrovskou výhodou tohoto snacku je, že tytominerály a stopové prvky jsou přirozeného původu a jsou v paroží obsaženy v optimálním poměru. Přesné množství jednotlivých látek závisí na konkrétním prostředí a podnebí, ve kterém zvíře žije, ale optimální poměr je zachován.
Analytické složení: hrubé bílkoviny 39 %, hrubý popel 51 %, vlhkost 9 %, hrubá vláknina 0,5 %, hrubý tuk 0,5 %. Upozornění: Vyberte si vhodnou velikost s ohledem na plemeno, velikost a stáří psa. Určeno pro zvířata. Podávejte zvířeti pod dozorem a úlomky odeberte. Každý kus má jedinečný tvar, tloušťku i délku. Foto je pouze ilustrační. Velikostní tabulka
Velikost | Hmotnost | Doporučená hmotnost psa |
Základní vlastnosti | |
---|---|
Výrobce | Zverky |