Iberské maso patří mezi nejkvalitnější masa na světě. Má výraznou chuť, je šťavnaté, výživné a psi jeho chuť zbožňují. Iberská prasata jsou kříženci domácího a divokého prasete, proto se v jejich mase snoubí chuť zvěřiny s vepřovým.
Pečlivě vyladěné složení navíc neobsahuje žádné obiloviny, je přirozeně bezlepkové a hypoalergenní. Pochutnají si na něm psi s alergiemi na jiné druhy masa, psi v aktivní zátěži i vitální senioři. Receptura obsahuje také sušené rybí maso a lososový olej, má tedy vyvážený poměr omega 3 a 6 mastných kyselin.
Granule připravujeme metodou Fleischsaftgarung, která zachovává všechny důležité živiny a minerály, bohatou chuť i lákavou vůni.
Nutričně vyvážené složení
Minimálně 70 % čerstvého vepřového masa Bezobilné složení, důležité sacharidy dodávají sušené brambory Díky obsahu sušeného rybího masa a lososového oleje (i dalších za studena lisovaných olejů), slibují granule optimální poměr omega 3 a 6 mastných kyselin Přidali jsme pivovarské kvasnice pro lepší trávení, mořské řasy nebo taky semena ostropestřce pro správnou funkci jater Složení je vhodné pro aktivní psy všech věkových kategorií Granule balíme do šetrných alu-foliových obalů, které zachovají chuť i vůni do posledního oblíznutí.
Unikátní tepelná příprava Fleischsaftgarung
Fleisch110pxFleischsaftgarung (FSG) je způsob přípravy čerstvého masa. Byl vyvinut v kuchyni a ne v krmivářském průmyslu. Metoda je založena na technikách, které často používají kuchaři, aby maso bylo chutnější a zdravější.
Krmná směs je pouze krátce tepelně upravena bez přidání vody a následně šetrně sušena a lisována. Tato technologie umožňuje ponechat v granulích 18% původní masové šťávy, která dělá z PLATINUM ADULT MINI IBERICO + GREENS jedinečně chutné a šťavnaté krmivo. Vůni a chuť masových granulí PLATINUM si Váš pes jistě zamiluje.
Psi - hmotnost balení | |
---|---|
Hmotnost balení | Méně než 1,2 kg |
Základní vlastnosti | |
Výrobce | Platinum Natural |
Psi - granule | |
Věk psa | Adult |
Aktivita psa | Zátěž , Běžná |
Velikost psa | X-Small , Malá plemena |